Beislan blogi

Ison-Britannian matka, 2. - 11.7.

torstaina, heinäkuuta 06, 2006

(Tää ei oo nyt ajan tasalla, koska oon väsynyt enkä jaksa kirjottaa just nyt. Pistän lisää varmaan huomenna. Olen kuitenkin (matkatavaroineni) perillä ja ihastelen nettituttuni taloa ja puutarhaa.)

Lentokoneessa jossain Nepalin yllä, kello kymmentä vaille kymmenen Suomen aikaa.

Lähdettiin puoli kolmen maissa kotoa ja tavattiin Bulgariasta juuri palannut Anni kentällä. Jonottamaan ei joutunut juuri ollenkaan. Poukkoilin vähän kaupoissa ja ostin vielä sittenkin Turkinpippureita. Jos kukaan vieras ei halua niitä, syön ne itse. >) Koneessa sattui hyvä tuuri, törmäsin ihmisiin jotka jatkoivat samaan suuntaan kuin minä. Sai hyvää matkaseuraa eikä tarvinnut miettiä yksin suunnistamista Heathrown lentokentällä. Yllättävän helppoa siellä oli kuitenkin löytää tiensä, hyvin jäi meillä aikaa istuskella futismatsia kattoen ja vähän kauppoja katsellen. Ikävä kyllä sieltä ei löytynyt Sarah Watersin uusinta kirjaa, niin en ostanut sitten mitään.

Kone lähti Bangkokia kohti noin tunnin myöhässä, oli ruuhkaa kentällä. Toivottavasti ei tule ongelmia Sydneyssä vaihdon kanssa… Kauan ollaan jo lennetty, lähinnä olen vain syönyt, katsonut osan Ice Age II:sta ja V niin kuin verikoston loppupuoliskon (näin sen jo leffateatterissa) ja yrittänyt nukkua. Ei siitä kyllä paljon mitään tullut, mutta nyt on kuitenkin virkistynyt olo. Ikkunapaikkaa kun en saanut, vaan jumbojetin keskiriviltä, kävin äsken tiirailemassa koneen perässä olevasta ikkunasta alas maisemia. Sääli kun ei lennetty lähempänä vuoria.