Beislan blogi

Ison-Britannian matka, 2. - 11.7.

maanantaina, heinäkuuta 10, 2006

Tänään käytiin Lynnen kanssa kaupungilla. (Tunti siihen matkaan tosiaan menee.) Ostin itelleni uusia alusvaatteita ja sitten kierreltiin kaupoissa. Tuakau-kylän keskusta muistuttaa ehkä enemmän Teksasin takamaan kylää kuin suomalaista kyläkeskusta. Vaatekaupoissa en nyt nähnyt mitään kiinnostavaa (paitsi yhden törkeän kalliin paidan) mutta matkatavarakaupassa oli koru jonka saatan myöhemmin ostaa. Jotain kamaa jossa on kiivilintu on kyllä saatava! Lounaan jälkeen päästiin asiaan, menin meinaa kirjastoon ja sain kortinkin (seitsemäs kirjastokortti!). Paljon mielenkiintoisen näköisiä kirjoja siellä oli; nyt lainasin Sarah Watersin uusimman, Night Watch, ja silmiini yllättäen osuneen kirjan – vinokinossa leffana pyörineen A Home at the End of the World:n. Ruokakaupasta löytyi tällä kertaa kardemummaa ja jotain Realin tapaista ruisleipää (international –puolelta, saksalaista leipää. En maistanut vielä.). Illalla leivoinkin pullaa, tuntuivat pitävän.


Huomenna tulee ruiskuttaja, ilmeisesti pääsen mukaan lentokoneeseen. =) Ja säästä en oikeen ole muistanu kommentoida… Aurinkoista/poutapilvistä on enimmäkseen ollut, yöllä on tullut kuuroja, mutta päivällä ei juurikaan. Lämpötila siinä 10-15 astetta, välillä vähän lämpimämpääkin, tai olisi ilman tuulta. Sisällä vaan on välillä viileetä. ;-)

Ja nyt kuva minusta mönkijän päällä. Tuollaisilla me siis kaikki ajellaan, tuo on mun vehje.

1 Comments:

At 11.7.06, Anonymous Anonyymi said...

Argh, vetää kateudesta vihreäksi tuo kirjaston valikoima; eipä näy Watersia Hyvinkään kirjastossa, ei. (edelleen siis tuo uusin lukematta!) Mutta Cunninghamin "Koti maailman laidalla" sen sijaan sielläkin on! [Sun kannattaa varmaan muuten kysyä josko vaihtaisivat autosi tuohon mönkijään...] hyvinkääläisin +30 asteisin terveisin, Ulla

 

Lähetä kommentti

<< Home