Beislan blogi

Ison-Britannian matka, 2. - 11.7.

tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

No, nyt päästiin ilmeisesti asiaan, eli oli työpäivä. Sitä ennen tosin pääsin kuin pääsinkin lentokoneeseen. Se oli huisin hauskaa! Kone veti jyrkästi ylös ja teki tiukan käännöksen ihan jännitysmomentin vuoksi ja se oli kyllä aivan loistavaa. Sain joitakin hyviä kuviakin ilmasta.

Työpuolella siistittiin lampaiden takapuolia karitsoimista varten. Minäkin sain (jouduin?) koittamaan keritsemistä. En edes leikannut lammasta! Sen lisäksi piikitin muutaman lampaan jolla oli jaloissa mätää. Ei se kovin vaikeeta ollut. Tehtiin parisataa lammasta tänään, ei ole kuin noin kolme ja puolituhatta jäljellä (tää ei siis ole mikään vitsi). Paljon muuta ihmeellistä ei tänään tapahtunut, paitsi pieni muistutus siitä miksi mönkijän kanssa ei tosiaan kannata mennä sivuttain jyrkästä paikasta.

Olen lisännyt Webshotsiin kuva-albumin Uuden-Seelannin matkakuvista. Paljoa siellä ei vielä ole, mutta lisäilen varmaan sinne lähiaikoina. Ja koitan laittaa linkin tuohon oikealle; nyt toistaiseksi se on tässä.

1 Comments:

At 12.7.06, Anonymous Anonyymi said...

Hejj!!
mahtavia kuvia olet ottanut!
kirjoituksista päätellen on ilmeisesti ollut hauskaa?! minä palasin työn pariin, tuskaa jo kahdenkin viikon loman jälkeen! kuuma..täällä verstaalla on varmaan jotain 35astetta!
Hyvä idea kyl pitää tätä blogia..mukavaa lukea mitä siellä tapahtuu.. mä en näistä mitään tajua mutta toivottavasti saat tämän viestin perille.
kerrohan taas kuulumisia!
nii, pikkasen siel niit lampait...=)
-Minttu

 

Lähetä kommentti

<< Home