Beislan blogi

Ison-Britannian matka, 2. - 11.7.

torstaina, heinäkuuta 13, 2006

Ei työpäivää tänään, vaan käytiin karjamarkkinoilla Davidin kanssa. Matkalla sinne käytiin ensin heittämässä toinen auto korjaamolle, ja arvaa kuka sai ajaa? Heh, olihan se pelkkää maalaistietä eikä tarvinnut kääntyä mihinkään, mutta oli se silti kokemus ajaa väärällä puolella tietä. Itse asiassa ei ollut ongelmaa muistaa pysyä vasemmalla puolella, mutta auto pyrki alkuun liikaakin vasempaan, koska oon tottunut tietenkin siihen, että suurin osa autosta on mun oikealla puolella. No, saa nähdä jos saan ajaa enemmänkin, ja josko joudun kaupunkiin, missä on risteyksiä.

Karjamarkkinat oli eriskummallinen paikka; pieniä aitauksia joista nyt vaan osassa oli eläimiä (pelkkiä nautoja tänään, eri päivät on erilaisia myyntejä varten) ja myynti oli huutokauppaa. Kyllä se huutokauppaaja aika kovaa papatti. David ei ostanut mitään tänään; hinnat olivat kovassa nousussa.

Kaupungilla pistäydyttiin matkatoimistossa; Davidin mielestä mun kannattaa tehdä pikku reissu Eteläsaaren ympäri. Ja totta se varmasti on, mitä sitä nyt tulla tänne asti eikä edes nähdä kunnolla nähtävyyksiä? Lautailemaan kuulemma pääsen kyllä ilman muuta, heti kun tuttavaperhe lähtee laskettelemaan. Se saattaa olla jo tänä viikonloppuna. :D

Ruokakaupasta löysin rahkaa ja teinkin illalla marjarahkaa, se oli suuri menestys.

1 Comments:

At 15.7.06, Anonymous Anonyymi said...

Hei!
Kuulostaa aika makealta.. monkijoita, lentokoneita ja paaset lautailemaankin :D luksusta! Hoidettavien lampaiden maara on kylla hurja!
-Antti

 

Lähetä kommentti

<< Home